Intuïtieve workshops

Intuïtief vision-board.

Een intuïtief vision-board is een collage van afbeeldingen, woorden en teksten die je vanuit jouw intuïtie kiest. Een collage van jouw dromen en verlangens gemaakt om te dienen als een bron van inspiratie en motivatie. Tijdens deze workshop gaan wij intuïtief aan de slag, we knippen, scheuren, kleuren en plakken om een voor jou unieke collage te maken. Heb je iets persoonlijks wat je in jouw collage wil verwerken dan mag je dit natuurlijk meenemen.

Prijs workshop: 35 euro.

Duur: 2.30 uur.

 

Zelfportret.

Heb je zin om eens tegen jezelf aan te lopen ? Wil je in plaats van jezelf te bekritiseren en jezelf er aan te herinneren wat je ¨niet goed doet¨ jezelf eens liefdevol bekijken en weergeven ? Dan is deze workshop iets voor jou ! We omschrijven ons zelf met drie sleutelwoorden en maken een zelfportret. We knippen, scheuren, schrijven en plakken en maken zo een mooie collage van ons zelf.  

Prijs workshop: 35 euro.

Duur: 2.30 uur.

 

Schrijfmeditatie: Tibetaans gedicht.  (Schrijven naar de essentie.)

 Een Tibetaans gedicht is een vorm van schrijfmeditatie waarin de herhaling centraal staat. Het is een manier van dichten waarbij je spontaan opschrijft wat het eerst in je opkomt. Je volgt een vast schema waardoor er in jouw gedicht de essentie van het moment naar voor komt. Door het schrijven van een Tibetaans gedicht krijg je nieuwe inzichten. Een bevestiging van dingen die je eigenlijk wel al wist maar niet duidelijk zag of voelde. Een Tibetaans gedicht kan je ook naar oplossingen leiden die al lang in je zaten maar ergens verloren of vergeten zijn.

Prijs workshop: 35 euro.

Duur: 2.30 uur.

 

Inner child: Aan de slag met het kind in jou. Aquarel en schrijf meditatie.

Inner child of innerlijk kind, we hebben de term allemaal wel eens gehoord. Maar wat is dat innerlijk kind nu ? Het innerlijk kind staat voor het kind in ieder van ons dat blijft doorleven terwijl wij ouder worden. Jouw innerlijk kind is een deel van jouzelf dat in jouw onderbewuste leeft. Jouw basis, jouw pure zelf, jouw speelse creatieve kant. Jouw gevoeligheid, verbeeldingskracht en spontane opgewektheid zitten in jouw innerlijk kind. Vaak wordt de stem van ons innerlijk kind overschreeuwd door ons verstand, zogenaamd ¨gewenst gedrag¨ of maatschappelijke druk en stress. We leven in een prestatiemaatschappij waar er veel van ons geëist wordt en er weinig ruimte is om helemaal jezelf te zijn. Het innerlijk kind wordt weggestuurd of in een hoek gezet, monddood en bewegingsloos. 

Tijdens deze workshop gaan we op een positieve manier contact maken met ons innerlijk kind, het bewegen en een stem geven. We gaan kijken naar ons innerlijk kind en we gaan op zoek naar wat er nu in ons leven nog van over is.

Wij gaan schrijven en we werken met aquarel potloden en markers. Zo maken wij een collage van jouw innerlijk kind waarin we het verleden verbinden met het heden.

Duur: 4 uur. (een paar korte pauzes inbegrepen)

Prijs: 59 euro. Inclusief alle materialen !