Recensies

 

 

Wendy

Via Facebook

Lieve,

P..roper

A..part

U..itnodigend

L..evenslustig

A..nders

Paula, deze creatieve duizendpoot en B&B uitbaatster verwelkomde ons met hart en ziel in haar knusse kleurrijke hoeve. Ga op ontdekkingstocht want elk hoekje, boven,onder,binnen,buiten kan je haar eigen kunstwerkjes vinden, zoveel detail!.          Wij kozen de groene kamer en genoten van een lang,warm bad in de ruime,nette badkamer. De ´Boven´ straalt zoveel charme uit: van het gekraak bij iedere voetstap tot de stille leeshoek waar je zelfs boeken kunt ruilen. ´s Morgens genoten we met volle teugen van haar ´selfmade Iers´ Brood (zo luchtig en biologisch). Als je net zoals ons de NATUUR hoog in het vaandel draagt is deze B&B thé Place to be. Om de hoek start jouw eerste boswandeling al waar je de bonte specht al hoort hameren. Relax, luister en vooral voel!!! Tot in de Lente 2021, lieve Paula, alleen maar lofzangen voor jouw B&B!

Hugs, Zias&Wendy,

5/5 Via Google

Top B&B. We hadden alles wat ons hartje warm van wordt. Een fijne gastvrouw, heel propere kamers, lekker eerlijk ontbijt, rustige ligging, stille kamer. Levering van eten aan huis voor onze aankomst op vrijdagavond, was geen probleem. Zo hadden we onmiddellijk een stressvrije eerste avond. Heel gezellig!

Peter 

4/5  Via Google

Het sfeervol ingerichte huisje ligt in de rand van Genk vlak aan een natuurgebied. Er is keuze uit een slaapkamer in blauw of groen thema, daarnaast is er nog extra plaats in de eetkamer met keukenruimte en de leeshoek boven. Paula was de perfecte gastvrouw die ervoor zorgde dat alles in orde was en met de juiste tips kwam op het goede moment. Gelukkig zonder televisie (dat zou er niet passen) was Het Vliegend Varken voor ons de ideale plek om alle coronazorgen, die de rest van de wereld in hun greep hebben, even helemaal te vergeten . Een leuke locatie en een goeie uitvalsbasis voor alles wat de streek tussen Genk en Hasselt te bieden heeft!
 
5/5 Via Google
Geweldig gewoon. Sfeervol en fantastische service. Écht een aanrader.
 
Ellen
Via Facebook
Heerlijk weekendje weg aan de rand van 1 van de Genkse natuurgebieden. Heel warme ontvangst, gezellige b&b. Bedankt Paula voor je gastvrijheid en de lekkere tussendoortjes hebben gesmaakt onderweg!
 

Valerie

Via Facebook

Zalig genoten in deze B&B! Super gastvrouw! Kortom F.A.N.T.A.S.T.I.S.C.H

Daan

5/5 Via Google

Leuke, karaktervolle en sympathiek geprijsde b&b met een al even sympathieke en aanspreekbare gastvrouw die zich ver van stijf gedoe houdt. Lekker zelf gebakken brood bij het ontbijt. Er is een keukentje voor wie graag een eigen potje kookt. Netjes en piekfijn in orde. Grenst aan een bos en is vlakbij natuurgebied De Teut. Een fijne plaats om even de rat race te ontvluchten.