Inner child: Aan de slag met het kind in jou.

         Aquarel en schrijf meditatie.

 

Inner child of innerlijk kind, we hebben de term allemaal wel eens gehoord. Maar wat is dat innerlijk kind nu ?

Het innerlijk kind staat voor het kind in ieder van ons dat blijft doorleven terwijl wij ouder worden. Jouw innerlijk kind is een deel van jouzelf dat in jouw onderbewuste leeft. Jouw basis, jouw pure zelf, jouw speelse creatieve kant. Jouw gevoeligheid, verbeeldingskracht en spontane opgewektheid zitten in jouw innerlijk kind.

Vaak wordt de stem van ons innerlijk kind overschreeuwd door ons verstand, zogenaamd ¨gewenst gedrag¨ of maatschappelijke druk en stress. We leven in een prestatiemaatschappij waar er veel van ons geëist wordt en er weinig ruimte is om helemaal jezelf te zijn. Het innerlijk kind wordt weggestuurd of in een hoek gezet, monddood en bewegingsloos. 

 

Tijdens deze workshop gaan we op een positieve manier contact maken met ons innerlijk kind, het bewegen en een stem geven. We gaan kijken naar ons innerlijk kind en we gaan op zoek naar wat er nu in ons leven nog van over is.

Wij gaan schrijven en we werken met aquarel potloden en markers. Zo maken wij een collage van jouw innerlijk kind waarin we het verleden verbinden met het heden.

 

Duur: 4 uur. (een paar korte pauzes inbegrepen)

Prijs: 48 euro. Inclusief alle materialen !

Op 25 mei van 13 tot 17 uur. 

Op aanvraag vanaf 3 personen.