Info Levensboom

Levensboom.

De levensboom is een oeroud symbool dat in verschillende religies verschillende betekenissen heeft. Voor mij staat hij voor het leven, de wortels ons verleden, de stam het nu en de takken de toekomst. Het mooie aan het maken van een levensboom is dat je er zelf betekenis aan kunt geven, wat voor jou goed voelt is het enige dat telt. Je kunt hem puur decoratief maken, gewoon iets leuks om aan de muur te hangen. Maar je mag ook dieper werken en iedere wortel en tak kleuren met betekenissen, symbolen en voorwerpen. Je kunt hem ook gebruiken als wijze raadgever, een manier om jezelf opnieuw te leren kennen en jouw levenspad te verduidelijken. Alles mag ! 

Wil je de techniek leren en een mooie decoratieve boom maken dan kies je de korte workshop van een avond, we maken dan een levensboom van 30 of 40 cm doorsnede.  Wil je wat dieper gaan of groter werken dan maken wij er een volledige dag van.

De korte workshop duurt 2.30 uur. Wij beginnen om 19 uur. De prijs is 35 euro inclusief alle materialen. 

De workshop gaat door op 3 mei ( is volzet )  en 2 juni.

De lange workshop duurt 4 uur + een uur lunchpauze. Wij beginnen om 11 uur. De prijs is 70 euro inclusief alle materialen. Lunch dien je zelf mee te namen. Data op aanvraag.