Info Dromenvanger

Dromenvanger.

Dromenvangers worden traditioneel gebruikt als talismannen om slapende mensen, meestal kinderen, te beschermen tegen slechte dromen en nachtmerries. Native Amerikanen geloven dat de nachtlucht gevuld is met dromen, zowel goede als de slechte. Boven het bed gehangen op een plaats waar het eerste zonlicht het web raken kan, vangt de dromenvanger alle soorten dromen en gedachten in haar web. Goede dromen passeren en dalen via de veren zachtjes neer op de slapende persoon. Slechte dromen raken verstrikt in haar beschermende net en worden vernietigd door de eerste zonnestralen. Jammer genoeg komen de meeste dromenvangers die je ziet uit de gekende goedkope productie landen, gemaakt uit goedkope materialen. Zoals het met bijna alles het geval is werkt iets zo goed of zo slecht als de intentie waarmee iets gemaakt wordt. Hoe meer liefde je erin stop, hoe meer liefde eruit komt !

Wil je leren hoe je een mooi web kunt weven om jouw eigen dromen of die van een geliefde te vangen dan is de korte workshop van een avond iets voor jou, wij maken een dromenvanger van 30 of 40 cm doorsnede. Wil je een grotere dromenvanger met kralen en een symbolische afwerking maken dan is er de volledige dag workshop. 

De korte workshop duurt 2.30 uur. Wij beginnen om 19 uur. De prijs is 35 euro inclusief alle materialen. 

Data op aanvraag of in overleg vanaf 3 personen.

De lange workshop duurt 4 uur + een uur lunchpauze. Wij beginnen om 11 uur. De prijs is 70 euro inclusief alle materialen. Lunch dien je zelf mee te namen. Data op aanvraag.