Het slaaphuisje

Gelegen aan de groene rand van Genk tegen natuurgebied Schemmersberg-Zonhoverheide staat mijn langgevelhoeve uit ongeveer 1850. De vloeren kraken en de trap naar boven is steil, maar in ieder hoekje valt er wel iets te ontdekken.            Omringd door 6000m2 wilde tuin is het een oase van rust, bloemen en dieren uit het bos. De natuur dragen wij hier op handen en we maken bewuste keuzes om deze te beschermen. Wij wassen en poetsen met natuurlijke producten en het beddengoed droogt buiten, ouderwets gezellig, gewoon aan de waslijn ! Het vliegend varken is afval-arm en onnodige-verpakking-vrij. 

In het voorste deel van de hoeve ligt het slaaphuisje, dit is het oude boeren-woonhuis. (Het hoge deel van de hoeve.) Op de begane grond is er een gezellige leefkeuken, een bijkeuken met apart toilet en een woonkamer. Op de eerste verdieping liggen de blauwe, de groene en de rose slaapkamer. De grote badkamer ligt aan de achterzijde van de hoeve.

Buiten is er een terras en de kruiden in de tuin mag je plukken en gebruiken. Er is een fietsenstalling en een parking . TV en wifi hebben wij niet ( maar op jouw gsm kun je natuurlijk 4G aanzetten, er is een goede ontvangst) dus het is hier even lekker terug naar de oertijd toen mensen nog met elkaar spraken en spelletjes speelden of verdwaalden in een goed boek. De laatste twee zijn hier ruim voorradig, van vier op een rij tot zeeslag en van yoga boeken tot bloedstollende trillers. Er kunnen hier 6 personen overnachten.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

De buitenkant van de B&B
Mina de huis poes
Kwasten aan de kastdeur
Ree voor de deur
Hangmat onder de boom