Het atelier

Opening op 1 april 2022 !

Het warme hart van de hoeve is mijn atelier. Een oase van licht, kleur en creativiteit. Heb je ooit al eens een dromenvanger willen weven? Wil je op zoek gaan naar jouw eigen kracht-woord en er een amulet mee maken? Zin om eens lekker vies te worden en met je vingers vol lijm een intuïtief vision-board maken? De fijne kneepjes van het rond-weven leren?                                             

Dan is dit de plek voor jou !

Je kunt hier als gast leuke workshops volgen of wat op mijn vingers komen kijken als ik werk :-) 

 

Wil je iets meer lezen over mij en mijn atelier, gebruik de button.

Creatieve workshops.

Tijdens een creatieve workshop ga je in een kleine groep aan de slag om iets moois te maken. Ik leer jou de technieken en ik geef je handige tips over materialen. 

 

Intuïtieve workshops.

Tijdens een intuïtieve workshop ga je ook aan de slag met materialen maar vanuit jouw buikgevoel en met een onderliggende gedachte. Ik begeleid jou in het proces en ik geef uitleg over wat we doen en waarom.

Mini-cursus.

Tijdens een mini-cursus ga je gedurende een aantal weken dieper in op technieken en materialen. We ontwerpen en maken een werkstuk. Ik leer jou de basis- technieken en variaties hierop. 

In het atelier van Het vliegend varken wordt er uitsluitend les gegeven in kleine groepen van 4 tot 6 personen en er is altijd een drankje en wat lekkers in huis. Tijdens een volledige dag workshop is er pauze voor de lunch voorzien. Grotere groepen, privé lessen en workshops op verplaatsing zijn bespreekbaar. Materialen zijn inclusief, tenzij anders vermeld. Workshops kunnen op aanvraag ook op een andere dag of uur gegeven worden.