Het atelier

Het warme hart van de hoeve is mijn atelier. Een oase van licht, kleur en creativiteit. Heb je ooit al eens een dromenvanger willen weven? Wil je op zoek gaan naar jouw eigen kracht-woord en er een amulet mee maken? Zin om eens lekker vies te worden en met je vingers vol lijm een intuïtief vision-board maken? Dan is dit de plek voor jou !

Je kunt hier als gast van het slaaphuisje leuke workshops volgen of wat op mijn vingers komen kijken als ik werk :-) 

 

Wil je iets meer lezen over mij en mijn atelier, gebruik de button.

Wil je meer info over een workshop of wil je je inschrijven? Wil je dat ik een workshop bij jou op locatie kom geven ? Stuur een berichtje via het contact formulier. Als je jouw gsm nummer mee stuurt, dan bel ik je.

Kijk in de agenda voor de planning van workshops in het atelier. Bel je met een groepje van 4 of meer personen, dan kan een workshop ingepland worden.

Creatieve workshops.

Tijdens een creatieve workshop ga je in een kleine groep aan de slag om iets moois te maken. Ik leer jou de technieken en ik geef je handige tips over materialen. 

 

Intuïtieve workshops.

Tijdens een intuïtieve workshop ga je ook aan de slag met materialen maar vanuit jouw buikgevoel en met een onderliggende gedachte. Ik begeleid jou in het proces en ik geef uitleg over wat we doen en waarom.

Cursus.

Tijdens een cursus ga je gedurende een aantal weken dieper in op technieken en materialen. We ontwerpen en maken een werkstuk. Ik leer jou de basis- technieken en variaties hierop. 

Vrouwencirkel.

Tijdens een vrouwencirkel kom je samen om te helen en te delen. Deze worden in Het atelier gegeven maar kunnen ook op locatie georganiseerd worden.

Beweeg me.

Verbindend dansen en meer. 

In het atelier van Het vliegend varken wordt er uitsluitend les gegeven in kleine groepen van 4 tot 6 personen en er is altijd een drankje en wat lekkers in huis. Tijdens een volledige dag workshop is er pauze voor de lunch voorzien. Grotere groepen, privé lessen en workshops op verplaatsing zijn bespreekbaar. Materialen zijn inclusief, tenzij anders vermeld. Workshops kunnen op aanvraag ook op een andere dag of uur gegeven worden.