De B&B

De B&B is gelegen in het voorste gedeelte van mijn langgevelhoeve. De hoeve was een van de eerste boerderijen in dit stukje Genk en is zoals gebruikelijk, in etappes gebouwd. In het achterste deel van de hoeve liggen de privé vertrekken. In het midden van de hoeve ligt het atelier waar U mij vaak aan het werk kunt vinden. 

De buitenkant van de B&B
Mina de huis poes
Kwasten aan de kastdeur

De volgende ruimtes van de hoeve horen bij de B&B.

De eethoek

De ontbijt-leefkeuken.

In deze gezellige keuken kunt U in potjes roeren en iets lekkers koken. In de kast staan ook spelletjes voor gezellige avonden. Er is een FAIR TRADE huis bar en U heeft een frigo ter beschikking. 

De keuken

Op het matje bij de baas.

Deze ruimte is de receptie-ruimte. U kunt hier info krijgen over uitjes in de buurt, vragen stellen of gewoon gezellig even een koffietje drinken met mij. De ruimte is toegankelijk als ik aanwezig ben.

De boekenkast

De leeskamer.

Lekker wegdromen in een boek ? Dan is dit DE plek voor U.  U kunt hier boeken lenen uit de huis-bibliotheek of ze omruilen voor Uw eigen uitgelezen boek. 

 

Zetelen
Zen zolder

De zen zolder.

Deze zolder kan samen met een slaapkamer gehuurd worden als kantoor of werkruimte.

Ree voor de deur

Buiten.

In de tuin kunt U gezellig vertoeven aan een tafeltje, onder een boom wegdromen in het hangstoeltje of gewoon lekker in het gras gaan liggen en wolken tellen. Misschien ziet U een van de reeën die uit het bos komen.Wij vragen U wel om de reeën niet te benaderen ! 

 

Hangmat onder de boom