De volgende ruimtes horen bij het slaaphuisje.

De leefkeuken.

In deze gezellige keuken kunt U in potjes roeren en iets lekkers koken. In de kast staan ook spelletjes voor gezellige avonden. Er is een FAIR TRADE huis bar en U heeft een frigo ter beschikking. 

De woonkamer.

In de gezellige woonkamer kunt U relaxen na een drukke dag. Er is een boekenkast vol boeken over van alles en nog wat. Duik er maar in :-)

De blauwe kamer ligt aan de voorzijde van het huis en is geschikt voor 2 personen. Er staat een hemelbed van 140-200 cm.

De groene kamer ligt aan de voorzijde van het huis en is geschikt voor 2 personen. Er staat een boeren-bed van 140-200 cm.

De rose kamer ligt aan de achterzijde van het huis. Er staan twee eenpersoons bedden. 

De badkamer.

De slaapkamers delen een badkamer die ook op de eerste verdieping gelegen is. Op de badkamer zijn er een toilet, 2 wastafels en een bad waarin men kan douchen aanwezig. Op de begane grond is er een apart toilet in de bijkeuken.

Buiten.

In de tuin kunt U gezellig vertoeven aan een tafeltje, onder een boom wegdromen in het hangstoeltje of gewoon lekker in het gras gaan liggen en wolken tellen. Misschien ziet U een van de reeën die uit het bos komen. Wij vragen U wel om de reeën niet te benaderen !